Ik wilde graag mijn dagelijkse 40km woon-werktocht vergemakkelijken met een elektrische fiets. Ik vind het heerlijk om elke dag te fietsen (12.000km per jaar), maar nu dat ik een dagje ouder word wil ik mijn knieën en enkels sparen zodat ik op mijn vrije dagen nog wat kan mountainbike-en. En deze kit is daar perfect voor!

De ombouw was erg makkelijk en er was maar één klein probleempje: een lege accu. Echter, Roger (van de klantenservice) hielp me geduldig om mijn fiets in een perfect-werkende staat te krijgen.

Ik rijd dagelijks vanuit een heuvelachtig gebied naar San Fransisco, een afstand van 40 kilometer met een hoogteverschil van +275m. Ik rijd deze tocht op de hogere trapondersteuningsnivo's (4 en 5) met een gemiddelde snelheid van ongeveer 29km/u en een maximum snelheid van 34km/u, en dit is met een tegenwind van 32km/u! En nog steeds zit er stroom in de accu als ik op m'n werk aankom. Deze e-bike kit verkort mijn fietstocht van huis naar m'n werk met ongeveer een half uur, en als ik aankom ben ik niet helemaal zweterig. Mijn fiets, mijn tassen en ikzelf wegen bij elkaar ongeveer 127kg op de weegschaal.

Ik deed lange tijd onderzoek naar e-bike wielnaafkits voordat ik besloot dat Dillenger de beste aanbieding had. En ik ben blij met deze beslissing! De stekkers zijn erg sterk en het accusysteem ziet er goed-gemaakt uit. De motor draait vrijwel geluidloos en is heel erg compact, grofweg ter grootte van een remschijf. Ik berekende dat deze kit zichzelf na iets minder dan 10.000km zal hebben terugverdiend.

Niet alleen is de kwaliteit van dit product geweldig, de klantenservice is fantastisch! Ik neig ernaar om over een jaartje of twee mijn systeem te “up-graden” naar 1000W, maar voor nu is dit perfect.

Hartelijk dank!

John B.

juni 15, 2016 door User Submitted