Call Us +31 85 888 7488
Elke cent méér dan waard, en Dillenger zet zich voor 100% in voor een goede klantenservice!

Elke cent méér dan waard, en Dillenger zet zich voor 100% in voor een goede klantenservice!

Ik wilde graag mijn dagelijkse 40km woon-werktocht vergemakkelijken met een elektrische fiets. Ik vind het heerlijk om elke dag te fietsen (12.000km per jaar), maar nu dat ik een dagje ouder word wil ik mijn knieën en enkels sparen zodat ik op mijn vrije dagen nog wat kan mountainbike-en. En deze kit is daar perfect voor!

De ombouw was erg makkelijk en er was maar één klein probleempje: een lege accu. Echter, Roger (van de klantenservice) hielp me geduldig om mijn fiets in een perfect-werkende staat te krijgen.

juni 15, 2016 door User Submitted
Mijn ervaring met het installeren van- en rijden met de Dillenger 250W e-bike kit

Mijn ervaring met het installeren van- en rijden met de Dillenger 250W e-bike kit

Hoi. Ik ben Scotty, 42 jaar oud, en ik zou zeggen dat ik een fietsliefhebber ben wiens enthausiasme in vlagen komt en gaat gedurende de afgelopen 25 jaar. Het fietsen is één van de redenen waarom ik ongeveer 15 jaar geleden naar Canberra, Australië, ben verhuisd. Ik wilde al lange tijd van-en-naar mijn werk rijden, maar het is 18km naar mijn werk, een beetje teveel van het goede, en dus begon ik me een paar jaar geleden te oriënteren op elektrische fietsen.
mei 05, 2016 door User Submitted
Deel 2: Mijn eerste e-bike ervaring

Deel 2: Mijn eerste e-bike ervaring

Mijn oude Diamondback frame hing al bijna acht jaar in de garage en was compleet verwaarloosd. Terwijl ik wachtte op de aankomst van de Dillenger kit nam ik de oude fiets van het rek en begon met een inspectie om te zien wat ik nodig had om hem klaar te maken voor de weg. Ik wist dat de ombouwkit met nieuwe remhendels kwam met geïntegreerde aan/uitschakelaars voor de wielnaafmotor (deze schakelaars in de remhendels zijn voor de veiligheid). In geval je geïntegreerde versnellingshendels hebt die het goed doen en je graag wilt houden heeft Dillenger een optie voor het gebruik van rem-veiligheidsschakelaars die je naast je bestaande versnellingshendels kan gebruiken.  
april 08, 2016 door User Submitted
Mijn eerste E-bike ervaring

Mijn eerste E-bike ervaring

Mijn fietsverleden . . . .

Net als vele anderen kwam mijn eerste fiets toen ik nog een jonge jongen was. Toen ik in 1971 naar de hogeschool ging was de “coole campus-fiets” waar iedereen op reed de 10-versnellings Schwinn Continental. Dezen waren zó populair dat ik op een 3-maanden lange wachtlijst moest staan om er één te krijgen. En op die fiets heb ik zo'n tien jaar lang gereden.

maart 25, 2016 door User Submitted
Bob's tweede evaluatie

Bob's tweede evaluatie

Dit is mijn evaluatie van de Dillenger 350W 10Ah kit na één jaar gebruik.

Zoals ik eerder zei was er aanvankelijk een probleem met de regelaar, wat meteen werd opgelost door Sam Sewell, eigenaar van het bedrijf. Ik vind dat hij een persoon is die zeer veel integriteit heeft laten zien in zijn contact met mij.

maart 01, 2016 door User Submitted
Bob's 10Ah Kit Test

Bob's 10Ah Kit Test

Ik ben al meer dan 30 jaar aan het mountainbike-en, en sinds ongeveer 10 jaar geïnteresseerd in elektrische fietsen. Echter, tot voor kort waren alle modellen die ik testte maar moeilijk te berijden vanwege het grote gewicht van de lood-accu's.
februari 01, 2016 door User Submitted
De installatie van Joe's 350W ombouwkit

De installatie van Joe's 350W ombouwkit

Wonende in Californië heb ik voor een Dillenger kit gekozen na uitvoerig onderzoek van de alternatieven. Er waren andere opties uit de Verenigde Staten en Canada, en dit is voor mij de eerste keer dat ik met een Australisch bedrijf in zee ging. Ik ben 70 jaar oud, 1m80 lang, weeg 104 kilo, en gebruik mijn fiets voor lichaamsbeweging (ik fiets voornamelijk op vrij platte fietspaden). Mijn doelen waren om extra ondersteuning te krijgen voor het heuvel-op fietsen en met tegenwind, om verder en langer te kunnen fietsen, en om het totaalgewicht van de fiets zo laag mogelijk te houden.
januari 27, 2016 door User Submitted