Call Us +31 85 888 7488

Onze toonaangevende e-bikes en kits zijn toegenomen in populariteit over de gehele wereld. Hiervoor zijn wij onze fantastische klanten, interne fietsontwerpers en technici Sam, Jacob en Adam erg dankbaar.

Het team van Dillenger heeft onlangs de afdeling klantenservice uitgebreid. Wij bieden telefonische én e-mail ondersteuning en streven er constant naar om onze toch al uitstekende reputatie te verbeteren.

Door onze klanten de best mogelijke produkten aan te bieden, samen met een toonaangevende garantie en uitstekende na-service, zijn we flink gegroeid, van een klein lokaal bedrijfje tot één van de allergrootste internationale producenten en leveranciers van kwaliteit e-bikes en e-bike kits.

Op weg naar 2016 zijn wij gaan samen werken met een nieuwe hoofdrolspeler in de markt: Arc, een toonaangevend bedrijf in elektrische fiets ombouwkits. Hierdoor kunnen wij nog betere producten en diensten wereldwijd bieden. Bovendien is ons nieuwe handelspartnerschap (hiernaast werken wij ook samen met Griffith University's Engineering & Mechatronics faculteit) uiteindelijk bedoeld om te innoveren in de elektrische vervoermiddelenindustrie en door te gaan met het brengen van interessante producten op de wereldmarkt.